AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Афіша

Головна / Арт-вісті / Афіша

«КОЛО ОВІДІЯ»26 жовтня 2023
Персональна виставка знаного українського художника Андрія Чебикіна в галереї «АВС-арт» презентує його оригінальну графіку останніх років, зокрема ілюстрації до творів Овідія.
Літера «О» – як знак кола й початок імені геніального римлянина. «О!» – як метафоричний образ вигуку здивування, зацікавлення, захвату. Відтак «Коло Овідія» об’єднує довкола себе і поціновувачів поетичного образотворення, й образотворчої поезії. 

«ОСІННІЙ ДЕНЬ»03 жовтня 2023

Цієї осінньої пори ми відзначаємо Покрову, День захисників і захисниць України, День Українського козацтва, а також наше професійне свято – День художника. І природне довкілля дарує щедрі врожаї, виплекані весною й літом, як і неповторні теплі кольори. Алізаринова, солом’яна, медова, жовтогаряча, бурштинова, кавова, вохриста, мідна, циноброва, шафранова, сливова палітра твоя, осене!

«ТАЄМНЕ СВІТЛО»07 вересня 2023

Краса лірична – цього нам так бракує нині, в час драматичних випробувань. І так прагнеться спокійного замилування, медитативного споглядання, світла в довколишньому мороці реальності й потьмареній душі. Персональна виставка Ольги Соловйової в галереї «АВС-арт» представляє живопис авторки різних років, об’єднаний наскрізним відчуттям трансцендентального світла.

«ЗВИТЯЖНІ»15 серпня 2023

Ідея цієї виставки народилася минулого року під час наших мистецьких розмислів і чину в умовах воєнного стану. Що робить нас, українців, стійкими, сильними, незламними, нескореними, незборимими перед лютою й нелюдською навалою ворога? І з цього смислового поля виокремилося й повело за собою, наче дороговказ, означення – звитяжні. Звитяга – те, на чому століттями тримається наша історія, чим зрошена наша земля й осяяне небо, що наповнює душі наших людей.

«ДИВИНА ЗВИЧАЙНА»30 травня 2023

Галерея «АВС-арт» дарує глядачам нев’янучу красу, представляючи тематичну добірку квіткових мотивів у творчості класиків і сучасників українського мистецтва. Виставка «Дивина звичайна» – вже третя в однойменному проєкті, започаткованому 2013-го року. Його основна ідея – без зайвих «ізмів» і концептуального шумовиння дати можливість глядачеві насолодитися роботами, на які художників надихнула Флора.

«ПОВНА ЧАША»03 травня 2023

Виставка луцької художниці Тетяни Мялковської «Повна чаша» в галереї «АВС-арт» вперше представляє в київському мистецькому просторі ретроспекцію живописних робіт авторки. В нинішній важкій ситуації війни, від якої страждає Україна, вона не опускає рук і тримає сильний дух: весь свій час і енергію віддає арттерапевтичній практиці, працюючи з дітьми й дорослими, зокрема тяжкохворими та військовими.

«ДО І ПІСЛЯ»28 березня 2023

«До і після» – виставка-ретроспекція, що об’єднує графічні роботи Наталії Кохаль і Ганни Цариковської різних років. Війна розділила наш часопростір і світовідчуття, наше життя на «до» і «після», й це не могло не відобразитися в мистецтві. Проте краса, попри вразливість і ефемерність, незнищенна, про що свідчить тисячолітня історія нашої культури, як і роботи сучасних художниць.


Митці

Бевза Петро Бевза Петро
Народився 1 січня 1963 року. Живе і працює у Вишневому та в Києві. 1985 року закінчив Київський державний художній інститут. Із 1990 року – член Національної спілки художників України.