AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Виставки

Головна / Виставки / Виставки

Ольга Петрова. Малярство

22 березня - 9 квітня 2016

Колорит зачарував авторку, запропонував діалоги з вітальною силою природи та її власних художніх емоцій, досвіду, знань, характеру. Колоризм картинного поля «пофарбованих» нею полотен не лишає байдужим нікого. Сюжет у композиціях відступає. Радість від самого живописного процесу в природі таланту автора активного кольоропису.

«Пан» / Малярство, графіка

1 - 19 березня 2016

Чоловічі образи в добірці галереї «АВС-арт» різні за смисловим навантаженням, адже нам праглося представити тему якомога ширше. Народження, юність, зрілість і старість. Непримітна щоденність і епічні звитяги. Мужчина – син, коханий, батько, товариш-побратим, лицар-захисник. Його маскулінність проявляється через тілесне й духовне, аполлонічне й діонісійське. Він – голова роду, державотворець і рушій нації. Він – сіяч і зодчий, воїн і мисливець, філософ і деміург, що зажди при своєму – мужньому – чині...

Олег Ясенєв. Малярство

9 - 27 лютого 2016

Можна нескінченно дивитися на зірки в нічному небі, вибрати найяскравішу, спостерігати за її мерехтінням – і відчути створення світу.

Можна нескінченно дивитися на багаття й відчути всі віки людства, бути єдиним цілим із цим світом.
Можна нескінченно дивитися на сонячне проміння, що ллється крізь гілля дерев, і відчувати первозданність природи.
Можна нескінченно дивитися на вранішню гру сонячного зайчика й ловити межу між реальністю світанку та химерністю сутінків...
 

Ярослав Ясенєв. Малярство

19 січня - 6 лютого 2016

Космос, як і любов, безмежний та невiдомий. Простори космосу нiким не вивченi, як i любов. Картина Тиціана «Amor sacro e Amor profano», яку я цитую у своїй роботі, містить багато загадок, як i безмежжя за картиною. Коли Тиціан писав її, то був закоханий, – я теж закоханий, тому й відчув усе те, що він хотів передати. Я поєднав минуле й сучасне, такi рiзнi, але, разом із тим, схожi простори в одну тему.

 

«Срібне сяйво зими». Малярство, графіка

15 грудня 2015 - 16 січня 2016

Пухнаста чи ледь забілена, сувора чи лагідна, – зима для нас завжди передусім святково-святочна. Хтось милується інеєм, що перетворює краєвид на казкове видиво. Хтось медитує під неспішний лет сніжинок. Із нетерпінням чекає, аби бухнутись у найпишнішу кучугуру, й лаштує ковзани. Готує подарунки. Іде до церквиці чи храму – по дари небесні. Й виглядає зорю, що першою зійде на Свят-вечір.

Руслан Найда. Скульптура, графіка

 17 листопада - 11 грудня 2015

Символічними, вічними, сакрально-епічними образами Великого Степу наповнена творчість Руслана Найди. Першопредок-деміург, воїни й войовниці, піші й кінні, степовий світ амазонок і кіммерійсько-сарматських богинь та козацька пісня Перемоги. Міфологічні фігури напружено вдивляються у простір, виростають із найдревнішого камінного кромлеха-кола. Скульптор шукає у своїх роботах дух героїв і першопрохідців, знаходить образи в глибинах історії й яскраво їх інтерпретує.

Ольга Кравченко. Малярство

27 жовтня - 14 листопада 2015

Особистість відомої української художниці Ольги Кравченко – унікальна. Її творчість має виразно окреслений національний характер, її творча доля унаочнює шлях сміливих шукань та звершень, спрагу відтворення сили-силенної краси природи. Ольгу Кравченко приваблюють скромні мотиви природи, мінливість освітлення, себто інтонації «монологів» довколишнього, а точніше – діалогу «художник – натура». Таке «аркодужне перевисання» (Павло Тичина) до природи народжує етюд оптимізму, знаходить щемний відгук у нашому світосприйнятті, емоціях, фантазії. Особливість творчого методу живописця – в принциповому виборі роботи на натурі за будь-якого сезону, за будь-якої погоди.

 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 »

Виставки Фоторепортаж

Афіша

«СІРА ПЕЙНА»19 березня 2024

«Сіра Пейна» – нова виставка живопису й графіки Анатолія Дністрового, названа, як і його нова повість «Сіра Пейна» (К.: Віхола, 2023. – 208 с.), що презентуватиметься в рамках події 13 квітня. Колір Payne’s grey, інспірований палітрою англійського художника Вільяма Пейна, добре відомий серед живописців і акварелістів – він відзначається темною глибиною з металево-синім відтінком.

Митці

Буряк Борис Іванович Борис Буряк
(Нар. 25.10.1953, с. Подвірне Чернівецької обл.) – український живописець. Народний художник України (2016).Закінчив (1974) Коледж мистецтв ім. І.Труша; Львівську академію мистецтв (1979). Член СХУ (1987, Львівська організація).