AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Виставки

Головна / Виставки / Виставки

Микола Молчан. Живопис, графіка, скульптура, паперова архітектура

13 - 29 березня 2019

Представлена збірка мистецьких творів (графіка, живопис, скульптура, паперова архітектура) – результат тривалої праці. Від кропіткої дослідницької практики, що має зв’язок із завданнями мистецтва минулих століть, до пошуку власного виразу в сучасному світі. 

Характерна риса, що об’єднує різні періоди творчості, – аналітична складова, а саме спроба збагнути пластику природної форми.

Олександр Сердюк. Малярство

19 лютого - 8 березня 2019

Першооснова будь-якої дії – думка. Людина не може не обдумувати свої дії, вчинки й те, з чим стикається в щоденному житті. Все, що я бачу, народжує в моїй свідомості розмаїті емоції й почуття, які спонукають до мислення, переживання й побудови альтернативного світу в особистій уяві, трансформуючи таким чином прості речі в окреме бачення.

Андрій Гуренко. Малярство, графіка

29 січня - 15 лютого 2019

Камера-люцида – оптичний пристрій, що складається з призми і ручки-кріплення. Якщо дивитися під певним кутом, папір і об’єкт, на який ми дивимося, суміщаються. І, маючи певні навички, можна зафіксувати побачене.

Для мене це потужна метафора творчості. Бачення мистця й є такою особистою інстальованою камерою-люцидою...

Любомир Медвідь. Малярство

27 листопада 2018 - 11 січня 2019

Повинен зазначити, що я рано натрапив на тему, яку ніколи не шукав. Вона проявилася у моїй свідомості, тільки-но рука навчилася впевненіше тримати пензель. Першою іпостассю Блудного Сина була постать у чорному костюмі на білому тлі непохитного неба. Постать завихрилася у неоковирному бажанні упіймати зірваний вітром головний убір, простодушно при цьому втрачаючи голову…

Від того часу єдиною темою, говорити про яку мені видавалося справою пристойною, доречною і не надаремною, стала і продовжує залишатися тема євангельського Блудного Сина.

Вартан Маркар’ян. Малярство

23 жовтня - 16 листопада 2018

Сучасне місто – унікальний феномен, що динамічно розвивається й акумулює риси постіндустріального суспільства. Урбанізоване середовище постійно впливає на нас, а ми й собі чинимо на нього тиск. На метафізичному рівні культурно-символічні ресурси, що визначають ідентичність міста, безсумнівно, сприяють процесу інтеграції мешканців та гостей цього простору. Місто побутує як тіло, ім’я, текст, мітка, організація. «Шляхи міста» та його світ, символічні місця, сплетіння, – все це певні культурні матриці, на основі яких відбувається «ідентифікація й самоідентифікація» міста...

Леся Біленко. Графіка

 9 - 20 жовтня 2018

Самобутня мисткиня Леся Біленко з багатою художньою уявою створює загадковий незбагненний простір, в якому у вигадливих сполученнях поєднані об’єкти реального й фантастичного світу. Майстриня графіки, надихаючись від спілкування з природою та довколишнім світом, трансформує побачене в складні, насичені чуттєвими художніми образами, настроєво-сюжетні композиції. Здебільшого графічні твори Лесі Біленко – це наративи, які фіксують закарбовані в пам’яті зорові образи, алегорії, символи. Співзвучність кольорів, примхлива гра ліній, фактурність, умовність та узагальнення форм – характерні риси творів художниці.

Валерія Москвітіна. Малярство

18 вересня - 5 жовтня 2018

Якщо після оглядання моїх картин вам захочеться взяти пензлик і малювати – це буде велика нагорода для мене як художника-викладача.

Емоції та почуття – ось що я хочу добитися від кожного з вас...

Глядач може не поцінувати ваші роботи, але може відчути ваш світ.
Не обов'язково називатися художником. Головне – що відчуваєш під час малювання.
Не треба вигадувати щось нове. Все вже створено. Важливіше знайти свій світ і казку, в яку глядач захоче увійти.
Думаю, що в кожній моїй картині ви побачите мій автопортрет…


Виставки Фоторепортаж

Афіша

«СІРА ПЕЙНА»19 березня 2024

«Сіра Пейна» – нова виставка живопису й графіки Анатолія Дністрового, названа, як і його нова повість «Сіра Пейна» (К.: Віхола, 2023. – 208 с.), що презентуватиметься в рамках події 13 квітня. Колір Payne’s grey, інспірований палітрою англійського художника Вільяма Пейна, добре відомий серед живописців і акварелістів – він відзначається темною глибиною з металево-синім відтінком.

Митці

Фурлет Анатолій Фурлет Анатолій
Анатолій Фурлет народився 13 лютого 1958 року в с.Чепоноси Хотинського району Чернівецької області. 1978-1983 рр. – навчався в Одеському педагогічному інституті на художньо-графічному факультеті (викладачі – В.Гегамян, З.Борисюк). Після закінчення інституту працював у художній школі учителем живопису і композиції (м.Городок Хмельницької області). Член НСХУ (Київська організація).