AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Фоторепортаж

Головна / Виставки / Фоторепортаж

«Мистецький пантеїзм» Василя Кікіньова22 березня 2011

Відбулося відкриття виставки Василя Кікіньова.
Василь Кікіньов:
Бувають періоди, коли працюєш, а все не те, але якоїсь миті з’явився, як у поета, рядок, із яким усе римується, – і народжується робота. Мені хочеться, щоб ви почули цю поезію.

 

Спомини01 березня 2011

 Виставка мистецьких творів, що її відкрили на вечорі-пам’яті Миколи Маричевського, – чиста сльоза на спомин про друга, колегу, котрий гуртував усіх, хто в масиві мистецьких полів вишукував свою мову – художню форму, лінію, колір, гаму, що відповідали б поглядам мистця, його душі, самоідентифікації.
 

 

Мольфарство в галереї «АВС-арт»08 лютого 2011

Сила мольфара – у його словах. Сила художника Ігоря Мельничука – у кольорах його живопису. На відкритті виставки Ігоря Мельничука поєдналося слово і колір. Пропонуємо всім репортаж і світлини з відкриття виставки "Мольфарство кольором".

Медитації на тлі дощу18 травня 2010

Відкриття «Пори дощів» Олега Ясенєва стало не лише втіхою для ока, а й спонукало до ліричних спогадів, надихнуло на поезію, додало до зимових сутінок світлої меланхолії. Медитативний настрій дощу згуртував усіх у дружнє коло і, як не дивно, додав веселої настроєвості.


Вертеп у галереї «АВС-арт»14 грудня 2010

Петро Сипняк: "У мене ніколи не було проблем із жанром, темою: тема сама обирає художника. Я завжди роблю десяток робіт одночасно, тоді приходжу в майстерню, і якась із робіт сама дивиться на мене. Я ставлю її на мольберт і починаю працювати, потім переходжу до іншої теми – так відволікаюся, не втомлююся і можу продуктивно працювати цілий день".

Мистецьке полювання по-одеськи23 листопада 2010

 Одеський арт-мисливець Стас Жалобнюк відкрив у нашій галереї сезон полювання на калмицького коника, презентуючи відвідувачам власні живописні й колажні роздуми про значення українського мистецтва для світу.
Яким було відкриття і що вдалося «вполювати» – судіть із фоторепортажу Олега Куцького та коментарів арт-директора Алли Маричевської й куратора виставки Андрія Вишневського.

«Повернення з походу» Феодосія Гуменюка02 листопада 2010

Відбулося відкриття виставки та презенгтація альбому Феодосія Гуменюка. Живописні й графічні твори Феодосія Гуменюка, починаючи від 1970-х років і до сьогодні, вперше зібрані під однією обкладинкою у великому мистецькому альбомі, який виходить за сприяння галереї «АВС-арт» у серії «Імена». Видання містить автобіографічні нотатки самого майстра під назвою «Дорога через молодість» – це ключ до розуміння його життєвої й творчої позиції.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »

Виставки Фоторепортаж

Афіша

«ПРОСТІР ПЕРЕБУВАННЯ»22 квітня 2024

Персональна виставка одеського художника Дмитра Величка вперше презентується в Києві, що дає можливість поціновувачам мистецтва увійти в його авторський «Простір перебування», відзначений особливим світовідчуттям. Своїм нефігуративним композиціям Дмитро Величко свідомо не дає назви, запрошуючи глядача до співтворчості. Це спонукає замислитися про тотожності/подібності/відмінності в синонімічному ряді: простір буття, розташування, знаходження, присутності, перечікування…

Митці

Зелена Світлана Леонідівна Зелена Світлана Леонідівна
(нар. 17.11.1957 р.) м. Артемівськ Донецької області Закінчила Харківський художньо-промисловий інститут (1981). Педагоги з фаху – О. Хмельницький, І. Косарєв.