AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Фоторепортаж

Головна / Виставки / Фоторепортаж

Відкриття виставки Любомира Медвідя27 листопада 2018

...Ми йшли до цієї виставки чи не з початку нашого заснування – 9 років. Кожного разу, коли відкривалася виставка Медвідя у Львові, ми заздрили львів’янам холодною артистичною заздрістю. Кожного разу, коли на наших групових виставках в «АВС-арт» експонувалися окремі роботи маестро з галерейної колекції, вони ставали відправними точками до розмислів про людську екзистенцію. Екзистенцію мистця.

Відкриття виставки Вартана Маркар'яна23 жовтня 2018

Виставка Вартана Маркар'яна відкрилася - в нашому урбанізованому просторі було щиро, безпосередньо і затишно. Дякуємо художникові й товариству за чудовий вернісажний вечір!

"Ідентифікація міста" чекає своїх глядачів - сюди варто завітати, щоб зрозуміти, хто ви для міста. А місто - для вас...

Відкриття виставки Валерії Москвітіної18 вересня 2018

У галереї «АВС-арт» відкрилася виставка талановитої молодої художниці Валерії Москвітіної. Її яскраві роботи захоплюють і надихають. Її чітка й достойна громадянська позиція гідна поваги: разом зі своїм чоловіком протоієреєм УПЦ Київського патріархату Сергієм Дмитрієвим вони вже кілька років активно підтримують воїнів АТО. Тож на виставці були представлені й роботи захисників нашої держави, котрі проходять своєрідну арт-терапію на майстер-класах художниці.

Відкриття виставки Василя Шандра03 липня 2018

Дивитися, читати, рухаючись крізь візуальну оповідь. Прокручувати уявну плівку, вибираючи кадри, монтуючи власний наратив. Василь Шандро захоплює!

Особлива подяка - Василеві Чебанику та Василеві Перевальському, метрам української графіки, котрі знайшли можливість завітати до нас на відкриття.

Відкриття виставки Алли Волобуєвої15 травня 2018

«Вірші літа», тобто картини Алли Волобуєвої, зазвучали на відкритті персональної виставки художниці в галереї «АВС-арт». Вони різні, але такі медитативні, натхненні передчуттям літньої пори, сповнені символів і алегорій.

Ця живописна поезія створена на те, аби вдивлятися у вібрації барв, розмислювати над образами, слідуючи за авторкою в її візуальній оповіді.

Відкриття виставки Олега Ясенєва17 квітня 2018

Олег Ясенєв представляв у галереї «АВС-арт» різні живописні теми. Це й «Пора дощів», і «Мандри часом – світами і мріями», «Медитація світлом» та «Несе ріка…» Тепер-от – «Небо із Заходу на Схід».

Вітаємо маестро і нас із вами з відкриттям чудової виставки! Споглядаємо, медитуємо, насолоджуємося. Небеса відкрилися...

Вернісаж виставки «Відкритий формат»20 березня 2018

«Відкритий формат» відкрився у новій локації галереї «АВС-арт» на вулиці Глибочицькій, 32-В. На гостину завітали художники, мистецтвознавці й численні поціновувачі прекрасного – Іван Марчук, Анатолій Криволап, Олеся Авраменко, Ольга Петрова, Юрій Вакуленко, Віталій Скоцик…

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »

Виставки Фоторепортаж

Афіша

«ПРОСТІР ПЕРЕБУВАННЯ»22 квітня 2024

Персональна виставка одеського художника Дмитра Величка вперше презентується в Києві, що дає можливість поціновувачам мистецтва увійти в його авторський «Простір перебування», відзначений особливим світовідчуттям. Своїм нефігуративним композиціям Дмитро Величко свідомо не дає назви, запрошуючи глядача до співтворчості. Це спонукає замислитися про тотожності/подібності/відмінності в синонімічному ряді: простір буття, розташування, знаходження, присутності, перечікування…

Митці

Яців Роман Яців Роман
Народився 26 серпня 1956 р. у м. Ходорів на Львівщині. Художник, історик і теоретик мистецтва, організатор науково-творчих проектів, педагог. Закінчив відділ проектування інтер’єру і меблів Львівського державного інституту прикладного та декоративного мистецтва (тепер – ЛНАМ; 1978).