AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Фоторепортаж

Головна / Виставки / Фоторепортаж

Відкриття виставки Анни Діденко04 травня 2017

Вітаємо чудову мисткиню Анну Діденко з відкриттям виставки! Насолоджуємося жіночими образами: замріяними, замисленими, загадковими; світлими, заквітчаними, сонцесяйними. І такими різними...

Художниця представила своє бачення Жіночності, і, вдивляючись у цей живописний ряд, наче пізнаєш її – знайому незнайомку – за поглядом, жестом, нахилом голівки й особливою магічною енергетикою.

Відкриття виставки Віталія Кононенка11 квітня 2017

Вітаємо маестро з відкриттям персональної виставки – третьої після довжелезної перерви! Перерви, але не у творчості... Віталій Кононенко – автор неперевершених полотен, світлий, колірно чистий, глибинно-філософський, несподіваний у композиційних рішеннях і в погляді на щоденні речі. 

Запрошуємо всіх чутливих до правдивого мистецтва в галерею «АВС-арт» на гостину. Смакуйте правдиве й сутнісне!

Відкриття виставки Олега Ясенєва21 березня 2017

Вітаємо маестро з відкриттям виставки! У його нових роботах із серії «Несе ріка…» – глибина думки й творчого пориву. Тут відчувається самотність як блаженство, одинокість у світі – як краса спокою. Теплий вітер меланхолії наповнює гармонією, і з кожним подихом вбираєш все більше й більше умиротворення. Кожною клітиною тіла ти наповнюєшся, проростаєш, цвітеш. Хочеться споглядати й віддаватися драматичному спокою побаченого. Неоднозначність сприйняття дозволяє зануритися в себе, аби відчути несказане. 

Відкриття виставки Наталії Ярової28 лютого 2017

Вітаємо Наталію Ярову з ювілейною виставкою! Насолоджуємося альбомом, презентованим на відкритті. Захоплюємося роботами мисткині, за якими - ціла епоха, сорок років творчої праці.

 

Відкриття виставки Сергія Пріня07 лютого 2017

Вітаємо Сергія Пріня з ювілеєм і запрошуємо поціновувачів мистецтва в «АВС-арт»! «Таке неодновимірне буття…» – це назва виставки маестро. Такі неодновимірні його роботи – символічні, міфологічні; лубочні, іконописні; бурлескні, карнавальні, саркастичні; ліричні й споглядальні.

Відкриття виставки Анатолія Фурлета06 грудня 2016

Малярство й графіка Анатолія Фурлета, експоновані на персональній виставці «Знаки Світла» в галереї «АВС-арт», дійсно сповнені світлоносності й характерної гармонії. Тонкі емоційні вібрації творів художника справляють на глядача незабутнє враження. До цих робіт хочеться повертатися, щоби знову зануритися в дивовижний світ «Ритуалу», «Безкінечно Вічного», «Ультрамаринової безмежності», «Альфи», «Веретена Часу».

Вітаємо маестро й зичимо натхнення!

Відкриття виставки Андрія Гуренка15 листопада 2016

 Живопис і графіка Андрія Гуренка витворюють дивовижний світ – натяковий і асоціативний. Пульсація геометричних ліній формує орнаменти, що проростають, розвиваються подібно до рослин. І з цього обрамлення постають образи, чуттєві й чутливі водночас: «Птахолов», «Ніжність», «Шепіт», «Дихання мрій», «Квіти, що виконують бажання»…

Вітаємо маестро з відкриттям виставки!

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »

Виставки Фоторепортаж

Афіша

«ПРОСТІР ПЕРЕБУВАННЯ»22 квітня 2024

Персональна виставка одеського художника Дмитра Величка вперше презентується в Києві, що дає можливість поціновувачам мистецтва увійти в його авторський «Простір перебування», відзначений особливим світовідчуттям. Своїм нефігуративним композиціям Дмитро Величко свідомо не дає назви, запрошуючи глядача до співтворчості. Це спонукає замислитися про тотожності/подібності/відмінності в синонімічному ряді: простір буття, розташування, знаходження, присутності, перечікування…

Митці

Бокшай Йосип Йосипович Бокшай Йосип Йосипович
(2.10.1891, с. Кобилецька Поляна (тепер Рахівського р-ну Закарпатської обл.) – 19.10.1975, Ужгород) – український живописець. Навчався (1910-1914) у Будапештській академії мистецтв (у Імре Ревеса). З 1918 жив в Ужгороді.