AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Фоторепортаж

Головна / Виставки / Фоторепортаж

Відкриття виставки Петра Ряски25 жовтня 2016

Там, де ростуть гриби, – це живописні верховинські куточки, рідні Петрові Рясці: Яківське, Стужиця, Пилипець, Буківцьово й Білки. Серія закарпатських пейзажів, представлена мистцем на виставці в «АВС-арт», сповнена пленерних вражень. Тут, за словами автора, простір гір набуває позачасовості. Він – як нерозгадана загадка, оповита верховинським туманом.

Відкриття виставки Володимира Харакоза04 жовтня 2016

Дякуємо маестро, що привіз із Маріуполя такі чудові роботи! Насолоджуємося живописною літньою лірикою осінніми днями...

Володимир Харакоз: "Творчість для мене - це подорож  до території невідомого. Розчленована  в буденному житті свідомість  у творчості об'єднується в якийсь цілісний  потенціал особистості. Ти знаходиш внутрішню гармонію з собою і з навколишнім  світом. І це посилання ти робиш зовні. Це посилання гармонії, світла, любові".

Відкриття виставки Віктора Романщака13 вересня 2016

Вітаємо маестро з ювілейною виставкою! Зичимо, щоб і надалі тішив нас, глядачів, своїми роботами - такими неперевершеними, ліричними, камерними; мариністичними, краєвидними; живописними, графічними...

Відкриття жовто-блакитної виставки23 серпня 2016

Галерея «АВС-арт» розпочала новий виставковий сезон у День Державного прапора України груповою тематичною виставкою "Жовтий / Блакитний". В експозиції – Петро Бевза, Борис Буряк, Юрій Герц, Феодосій Гуменюк, Михайло Демцю, Микола Журавель, Микола Мазур, Іван Марчук, Олексій Поляков, Марія Примаченко, Микола Прокопенко, Сергій Савченко, Роман Сельський, Петро Сипняк, Василь Скакандій, Анатолій Фурлет, Валерій Шкарупа.

Відкриття виставки "Троє в мистецькому човні"31 травня 2016

Вишукана графіка Романа Яціва, чудовий живопис Наталії Кручкевич та Михайла Сидоренка склалися в гармонійну виставку «Троє в мистецькому човні». Вітаємо наших улюблених львів’ян у Києві!

Відкриття виставки Сергія Кириченка10 травня 2016

Вітаємо одеського маестро з відкриттям виставки в Києві! Нам пощастило познайомитися не лише з прекрасними живописними роботами, а й із чудовою особистістю – лицарем духа та дії, щирість і мужність котрого захоплюють.

Відкриття виставки Лесі Майданець12 квітня 2016

Вітаємо пані Лесю з відкриттям чудової виставки! Її дивовижні роботи суголосні з весною, колірним розмаєм і світлоносною струною української традиції. Дивуємося-милуємося - гобелени й розписи мисткині надихають...

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »

Виставки Фоторепортаж

Афіша

«СІРА ПЕЙНА»19 березня 2024

«Сіра Пейна» – нова виставка живопису й графіки Анатолія Дністрового, названа, як і його нова повість «Сіра Пейна» (К.: Віхола, 2023. – 208 с.), що презентуватиметься в рамках події 13 квітня. Колір Payne’s grey, інспірований палітрою англійського художника Вільяма Пейна, добре відомий серед живописців і акварелістів – він відзначається темною глибиною з металево-синім відтінком.

Митці

Харакоз Володимир Вікторович Харакоз Володимир Вікторович
Володимир Харакоз народився 1949 року. Закінчив Естонський державний художній інститут. Член Національної спілки художників України (1992). Працює як живописець і графік.