AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Фоторепортаж

Головна / Виставки / Фоторепортаж

Українська мариністика06 серпня 2013
Галерея «АВС-арт» пропонує відвідувачам зануритися в мистецькі хвилі. Кожен художник по-своєму бачить морську стихію, але дещо спільне простежується в багатьох поглядах: море – живе.  «Море – не краєвид, а явище, стан... Інакше воно б не прикувало мене до себе. Йому можна довіритися, мовчки знаходитися поруч. Можливо, це мовчання було для мене найдорожчою розкішшю», - Яків Басов.
 

 

Квіткобарви05 червня 2013

«Княжать червоні маки» на реалістичних полотнах Ернеста Контратовича. «Пробіліли ромашки» серед польових квітів Дмитра Сироватки. «Соняшники кружляють простір» мозаїчного світу модерну Володимира Лемзякова. В академічних постановках Валентини Цвєткової пелюстки квітів «пахнуть морем / у довгасті очі акації / гарбою / в’їжджає вечір». «Квіти обабіч шляху / ховаються у бурі / космічних неіснувань» в експресіоністичних полотнах Ігоря Мельничука…


 

Вітер волинської весни14 травня 2013

Живопис волинської художниці Оксани Ядчук-Мачинської наснажений атмосферою її рідного міста Луцька, барвами рідних просторів і далеких країв, котрими вона мандрувала, напівтонами снів і мрій, чистотою й свіжістю чуттів. Такою настроєвістю зустрічала глядачів персональна виставка мисткині, котра відкрилася в галереї «АВС-арт».
Пані Оксана привезла до Києва як зовсім свіжі, так і давніші роботи. Різні за образною системою, вони об’єднані тонким ліризмом та дивовижним світінням кольорів.

Українська художниця європейського рівня09 квітня 2013
«Коли я підходив до галереї, то побачив напис «вільний вхід в український мистецький простір», але коли я зайшов у середину, побачив експозицію картин Ніни Денисової , то додав би від себе: вхід у європейський мистецький простір».
Ігор Осташ, Надзвичайний та Повноважний посол України в Канаді (2006-2011), 
кандидат філологічних наук:

Династія художників степу12 березня 2013

Родинні проекти – це один із напрямків роботи галереї «АВС-арт». В нашому просторі вже були представлені виставки родини Романишиних зі Львова, Журавлів із Києва, а тепер пропонуємо відвідувачам ознайомитися з творчістю Надєждіних – відомою мистецькою родиною з Кіровограда.

 

Живописна мелодія Юрія Герца12 лютого 2013

Відкрилася персональна виставка Юрія Герца. В експозиції представлені роботи різних циклів і років, але в кожній яскраво звучить нота авторського стилю.
«Попри свою декоративність і, я б сказав, «напівабстрактий імпресіонізм» у них відчувається зв’язок із натурою. Інтенсивного звучання кольори набувають через відсутність напівтонів та використання чорного підґрунтя...

Живописні мандри слідом за художником22 січня 2013

Хронологічною точкою відліку робіт, представлених на персональній виставці Олега Ясенєва, є 1993 рік. Це «Композиція з кавуном» та «Постать». А далі живописні мандри мистця ведуть глядача крізь двадцять років його творчості – крізь втілені на полотні візії реального й уявного.

 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »

Виставки Фоторепортаж

Афіша

«СІРА ПЕЙНА»19 березня 2024

«Сіра Пейна» – нова виставка живопису й графіки Анатолія Дністрового, названа, як і його нова повість «Сіра Пейна» (К.: Віхола, 2023. – 208 с.), що презентуватиметься в рамках події 13 квітня. Колір Payne’s grey, інспірований палітрою англійського художника Вільяма Пейна, добре відомий серед живописців і акварелістів – він відзначається темною глибиною з металево-синім відтінком.

Митці

Ясенєв Олег Oleg Jasenev
Народився 1963 року в с.Дніпровка Запорізької області. Навчався у Дніпропетровському художньому училищі (1980-1983), Національній академії образотворчого мистецтва та архітектури, факультет станкового живопису (1984-1992). Закінчив аспірантуру НАОМА.