AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Афіша

Головна / Арт-вісті / Афіша

«ВЕЛИКЕ РОНДО ЮРІЯ ГЕРЦА»12 лютого 2013
Юрія Герца, народного художника України, чиє ім’я занесено до «Світової художньої енциклопедії всіх часів і народів», виданої Інститутом європейських художників Гейдельбергу, 2011 року; лауреата Національної премії України ім. Т. Шевченка, часто називають співцем Верховини – його рідної землі.
 
 

Олег Ясенєв. Малярство22 січня 2013

Живопис Олега Ясенєва, для якого характерні легкість, прозорість і мінливість, плинність і глибина, тримається на перетині первинних енергій води й повітря. Леткі, навіть грайливі жіночі образи, фрукти з присмаком бароковості, витончені, на межі з екзотичністю, квіти. Слони, що тримають на собі світ любові, й кити, дихання яких тримає рівновагу світу. Вікна, прочинені в ранковий чи призахідний простір; тихі ліричні краєвиди; тумани, що ведуть углиб полотна; коридори-виходи в безкінечність. Ці живописні прояви об’єднує легке й, разом із тим, експресивне письмо художника.

Галерея «АВС-арт» вітає Вас із Новорічними та Різдвяними святами!

Галерея не буде працювати на свята 5, 6, 7 січня.
Чекатимемо на Вас з 3 січня на нашій «Мистецькій коляді», що триватиме до Водохрещі.
Будемо раді разом із Вами насолоджуватися зимовими мотивами й тішити око святковими барвами
Івана Марчука
Федора Коновалюка
Алли Горської
...
 

Сергій Фінько11 грудня 2012

«Всесвіт-гравітація-мозок»

Потяг людства до пізнання безмежний. Як спраглий шукає джерело вологи, так людина протягом життя тисячоліттями не знаходить відповіді на питання:
- як виник всесвіт?

-що таке гравітація?

що таке мозкова діяльність?

Андрій Гуренко. Малярство, графіка20 листопада 2012

Андрій Гуренко – різний і водночас завжди впізнаваний за моделлю свого художнього мислення. Кентаври й постаті в масках із серії «Золотий вік», «портрети» сутностей, що уособлюють метали й корисні копалини із серії «По той бік сну», – ці роботи, класичні за композицією, класичні, на перший погляд, і за образно-сюжетним вирішенням. Але за зовнішньою впізнаваністю прихована авторська міфологія, не прив'язана до вже відомих культурних координат.

«АВС-арт» на форумі «ART KYIV contemporary»

1 - 18 листопада
Ми спільно з галереєю «Taiss» (Париж – Київ) представляємо на форумі українських художників Петра Бевзу, Олексія Литвиненка, Олега Ясенєва (живопис) та Анатолія Твердого (скульптура) з проектом «Простори тяжіння. Виміри». 

 
 
 

Квіти серця23 жовтня 2012

Творчість молодої харківської художниці Катерини Ткаченко ґрунтується на українській мистецькій традиції. В її роботах – дивовижно тонке відчуття національної культури: в сільському краєвиді – «наївне» мистецтво, в портретах – народна ікона й парсуна, в сакральних сюжетах – неовізантійська іконічна манера українських художників-модерністів. Декоративність і символізм бароко поєднуються з лаконічною глибиною школи бойчукістів.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 »

Митці

Верещагін Геннадій Георгійович Верещагін Геннадій Георгійович
(Нар. 18.11.1955, Запоріжжя) – український графік. Закінчив КХІ (1981, у А.Чебикіна, І.Селиванова). Член СХУ (1985, Одеська організація). Лауреат міжнародних конкурсів графіки. Працює в техніці кольорового офорту, переважно в пейзажному жанрі. Майстер екслібриса.