AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Афіша

Головна / Арт-вісті / Афіша

Презентація альбому та виставки Петра Бевзи19 квітня 2011

На полотні, у просторі довкілля, в інсталяції Петро Бевза працює так, ніби з'ясовує для себе важливе питання – як адаптувати цей світ, наданий кожному від народження як даність, як закон, яким чином прийняти його, зробити «своїм» за внутрішніми настановами.

«Мистецький пантеїзм» Василя Кікіньова22 березня 2011

Василь Кікіньов як справжній художник – мандрівний філософ. Мандруючи, намагається зрозуміти, хто він і де його коріння, яке він дерево у Божому саду.

«Спомин. Мистецька бутність Миколи Маричевського»01 березня 2011

Запрошуємо вас на відкриття виставки, присвяченій 50-літтю з дня народження М.Маричевського, де друзі згадуватимуть свого побратима, колегу, котрий гуртував український мистецький простір.

 

Ігор Мельничук. «Мольфарство кольором». Малярство.08 лютого 2011

Сила мольфара – у його словах. Сила художника Ігоря Мельничука – у кольорах його живопису. Чаклуючи кольором, митець створює експресивні, насичені барвами полотна, що притягують глядача магією природної енергетики.

 

Олег Ясенєв. «Пора дощів». Малярство18 січня 2011

 За календарем – зима. А в галереї «АВС-арт» – «Пора дощів». Саме за такою назвою відкривається персональна виставка відомого київського художника Олега Ясенєва.

 

 

В. Зарецький \31 грудня 2010

 

Галерея «АВС-арт» щиро вітає Вас із Новим роком та
Різдвом Христовим!

Нехай мистецтво завжди означує Ваше життя красою та вишуканістю!

 

Петро Сипняк. "Мистецький вертеп". Малярство.Вертеп14 грудня 2010

«Мистецький вертеп» Петра Сипняка, що презентується в галереї «АВС-арт», – це живописна мандрівка вулицями старого Львова й чумацькими шляхами – через мальовничі краєвиди – до ритуалів і дійств різдвяного вертепу, адже виставка відкривається в переддвір’ї Різдва.

 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 »

Митці

Яців Роман Яців Роман
Народився 26 серпня 1956 р. у м. Ходорів на Львівщині. Художник, історик і теоретик мистецтва, організатор науково-творчих проектів, педагог. Закінчив відділ проектування інтер’єру і меблів Львівського державного інституту прикладного та декоративного мистецтва (тепер – ЛНАМ; 1978).