AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Новини

Головна / Арт-вісті / Новини

Альбом Феодосія Гуменюка із серії "Імена" визнаний "Книгою дня"27 жовтня 2010

Видання "Літакцент" нагородило альбом Феодосія Гуменюка із серії "Імена" почесним званням "Книга дня". Ця книга – про творчість живої легенди українського образотворчого мистецтва Феодосія Гуменюка. У виданні покладено аналітичні статті про майстра всесвітньо відомого мистецтвознавця Святослава Гординського та інших дослідників його творчості, як українських, так і діаспорян.

"Україна молода" про виставку Миколи Мазура12 жовтня 2010

У газеті "Україна молода" вийшла стаття про виставку Миколи Мазура «І небо, і земля...».
Живописні роботи митця народилися у спілкуванні з українським фольклорним мистецтвом. Проте це не наїв і не примітивізм.
 

"Демократична Україна" про виставку Олега Мінька10 вересня 2010

У газеті "Демократична Україна" вийшла розлога стаття Т.Кроп "Метафори й алегорії Олега Мінька" про творчість легендарного львівського художника і про презентацію його художнього альбому в "АВС-арт". Наводимо повний текст статті.

Газета "День" про живопис Олега Мінька07 вересня 2010

Газета "День", що завітала на презентацію альбому Олега Мінька до "АВС-арт", подає на своїх шпальтах статтю "Олег Мінько: несоцреалістичний живопис". Наводимо текст повністю.

Публікації про галерею "АВС-арт" у часописі "Артанія"05 липня 2010

 

Вийшла нова, 19 книга, часопису "Артанія", де ви зможете прочитати інтерв'ю з художниками, виставки яких  нещодавно були презентовані в галереї: Петром Бевзою, Євгеном Лещенком, Світланою Зеленою, Олексієм Поляковим.  

Газета по-українськи: "Олег Мінько не малював 10 років на знак протесту"07 вересня 2010

У столичній галереї “АВС-арт” відкрилася виставка живопису Олега Мінька. Також видали альбом 72-річного художника, де вперше зібрали його графічні й живописні твори, починаючи із 1960-тих. Біографічний есей до альбому Світлана Єременко назвала “Живопис як молитва”.

"Демократична Україна" про родинну виставку Журавлів20 серпня 2010

Газета "Демократична Україна" завітала до нас на відкриття виставки родини Журавлів: Миколи, Володимира та Дарини, де були презентовані як живописні твори, так і скульптура. А результатом відвідин стала стаття Т.Кроп  "Паростки любові на родинному дереві".

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Новини Афіша Проекти

Афіша

«ПРОСТІР ПЕРЕБУВАННЯ»22 квітня 2024

Персональна виставка одеського художника Дмитра Величка вперше презентується в Києві, що дає можливість поціновувачам мистецтва увійти в його авторський «Простір перебування», відзначений особливим світовідчуттям. Своїм нефігуративним композиціям Дмитро Величко свідомо не дає назви, запрошуючи глядача до співтворчості. Це спонукає замислитися про тотожності/подібності/відмінності в синонімічному ряді: простір буття, розташування, знаходження, присутності, перечікування…

Митці

Харакоз Володимир Вікторович Харакоз Володимир Вікторович
Володимир Харакоз народився 1949 року. Закінчив Естонський державний художній інститут. Член Національної спілки художників України (1992). Працює як живописець і графік.