AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Виставки

Головна / Виставки / Виставки

Мистецькі діалоги на колажному тлі

23 листопада – 12 грудня 2010

У Жалобнюкових роботах не знайти етнічних мотивів, але попри це він, безсумнівно, – український мистець. Хоча б тому, що більшість його творів – матеріалізовані рефлексії навколо проблем і хвороб теперішнього українського суспільства. Це, однак, не стогони стражденника, по вуха загрузлого у звалищі історичних артефактів та меншовартісних колективних фобій, а серйозні, часом іронічні, роздуми самодостатньої особистості, якій небайдужа сучасність.

«Повернення з походу» Феодосія Гуменюка

02 листопада - 21 листопада 2010

Мистецький листопад у галереї «АВС-арт» відкриваємо персональною виставкою та презентацією художнього альбому київського маестро Феодосія Гуменюка.
Феодосій Гуменюк – яскрава самобутня особистість з-поміж тих художників, хто творив нове українське мистецтво 1970-х. Він – один із організаторів та учасників нелегальних, нонконформістських виставок у Москві та Санкт-Петербурзі, майстер, творчість якого свого часу зазнавала утисків у СРСР, але вразила й захопила США та Канаду.
 

Микола Мазур «І небо, і земля…». Малярство, графікаМикола Мазур. На півдорозі життя.

12 жовтня - 31 жовтня 2010

Живописні твори сучасного українського художника із Хмельницького Миколи Мазура позначені високою європейською культурою, проте їхнє джерело – у народному малярстві, у традиційних витворах народного мистецтва: розписові, вишивці, витинанці. Колорит картин художника, їхній образний лад та глибока метафоричність з’явилися від вражень, отриманих у спілкуванні з українським фольклорним мистецтвом.

 

Осінній вернісаж на ВоздвиженціПетро Пуга. Осінній потік

27 вересня - 10 жовтня 2010

Запрошуємо Вас на осінній вернісаж, представлений роботами класиків львівської та закарпатської школи живопису:

Бориса Буряка, Юрія Герца, Михайла Демцю, Олега Мінька та Петра Пуги.

Галерея «АВС-арт» презентує художній альбом та виставку Олега Мінька (Львів)

7 - 26 вересня 2010

Львівська легенда образотворення – шістдесятник Олег Мінько, людина, в якій живуть поряд скромна особистість і великий живописець. Йому поталанило з учителями – адже вчився в Романа Сельського та Карла Звіринського.
 

Микола Журавель, Дарина Журавель-Тищенко, Володимир Журавель

17 серпня - 5 вересня 2010

Спільна виставка відомого українського художника Миколи Журавля, його дружини Дарини Тищенко-Журавель та його сина Володимира Журавля, обдарованого молодого скульптора, – це проект, що презентує три різні виміри мистецької візії.

 

 

Олексій Поляков. «Хортицьке небо – донецький степ». Малярство.Poljakov

22 червня - 11 липня 2010

Навряд чи кому відомо, що роботу донецького художника Олексія Полякова «Удовина хата» придбав колишній президент США Білл Клінтон...

 


Виставки Фоторепортаж

Афіша

«ПРОСТІР ПЕРЕБУВАННЯ»22 квітня 2024

Персональна виставка одеського художника Дмитра Величка вперше презентується в Києві, що дає можливість поціновувачам мистецтва увійти в його авторський «Простір перебування», відзначений особливим світовідчуттям. Своїм нефігуративним композиціям Дмитро Величко свідомо не дає назви, запрошуючи глядача до співтворчості. Це спонукає замислитися про тотожності/подібності/відмінності в синонімічному ряді: простір буття, розташування, знаходження, присутності, перечікування…

Митці

Караффа-Корбут Софія Петрівна Караффа-Корбут Софія Петрівна
(23.08.1924, м. Львів – 29.10.1996, м. Львів) – український графік. Закінчила Львівський інститут ужиткового та декоративного мистецтва (1953, у І. Гуторова, В. Манастирського, Р. Сельського).